Ugens amv: Steel Fenders

5. februar 2014 0 Af

Denne ugen bringer vi endnu en fantastisk amv! Ligesom den ‘Secrets of emotions’ som jeg fandt til jer i december er denne amv også fantastisk flot sammensat af scener fra flere anime serier. Så hvis du ser amv’en og tænker “Det der kan jeg altså ikke huske skete i Fate/stay night” eller hvis du heller ikke mener at Saber fra Fate/stay night og Shiki fra Kara no Kyoukai nogensinde har delt værelse (og seng) så kommer forklaringen her. Det fordi at ligesom ‘Secrets of emotions’ så er denne amv smukt redigeret så det ligner scener som aldrig har været med i den oprindelige serie. Personen er faktisk så vidt som at tegne 3D elementer selv og puttet ind i amv’en. Tjek linket ud nedenunder når du har set amv’en så får du et lille indblik i hvordan den er lavet. Enjoy!

140205amv