Der kommer en ny anime baseret på Yoshiki Tanakas Legend of the Galactic Heroes (銀河英雄伝説) roman serie. Det blev afsløret LoGH teater forestilling tidligere på måneden. Ifølge Tanakas assistent Hirofumi Adachi er projektet ikke en remake men nærmere endnu en adaptation af den originale roman serie lavet af nye folk.

Beskrivelse

Det Galaktiske Imperie har i årtier været fastlåst i en interstellar krig med de Frie Planeters Alliance, en konflikt der involverer tusindvis af rumskibe og millioner af soldater på begge sider. To nye kommandører træder ind i konflikten med store håb: Imperial Admiral Reinhard von Lohengramm og FPAs Yang Wen-Li. Som de beskæftiger sig med overordnede og underordnede, manøvrerer gennem komplicerede politiske arrangementer, plot-strategier og vinder kampe vil begge blive afprøvet og i sidste ende ændret gennem krigens realitet.

Animeens tidslinje

  • Legend of the Galactic Heroes” (OVA; 110 afsnit) – 8 januar 1988 til 17 marts 1997
  • My Conquest Is the Sea of Stars” (Film) – 6 februar 1988
  • Overture to a New War” (Film) – 18 december 1993
  • A Hundred Billion Stars, A Hundred Billion Lights” (OVA; 24 afsnit) – 21 oktober 1998 til 2000
  • Spiral Labyrinth” (OVA; 28 afsnit) – 24 december 1999 til 27 juni 2001

Kilde Esuteru
Kilde Moetron

 

Kategoriseret i:

Tagged i:

,