Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 9 juli 2020: Child of Kamiari Month, ny serie til voksne kvinder, Higurashi, Jobless & Talentless Nana

Talentless Nana promo video og start info

Child of Kamiari Month anime filmens tema sang synges af miwa

Folkene bag Cretica Universals Child of Kamiari Month (Kamiari no Kodomo) anime-film projekt annoncerede tirsdag, at singer-songwriter miwa vil stå for filmens temasang.

Eternity Books 12 romance-historier til voksne kvinder får TV-anime til efteråret

Forlaget AlphaPolis annoncerede, at 12 værker fra dets voksne kvinde orienterede roman og manga-sektion Eternity Books vil inspirere en anime, der får premiere på (japansk) TV og streaming dette efterår under den kollektive titel Eternity ~Shinya Nurekoi Channel~ (Eternity ~Late Night Wet Love Channel~) .

eternitybooks

Hver nye ugentlige episode handler om et af værkerne med en “almindelig version”, der sendes sent om aftenen på Tokyo MX, og “deluxe ♡-versionen” der streames med voksne scener.

Den ny Higurashi: When They Cry anime kommer til oktober efter COVID-19 forsinkelse

Den officielle hjemmeside for den kommende Higurashi no Naku Koro ni anime, sendes den nye serie i Japan til oktober 2020. Anime skulle oprindeligt præmiere i juli. På grund af den aktuelle Corona-krise måtte datoen midlertidigt udsættes.

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation promo video

En ny promo-video er blevet udgivet på det officielle websted for den kommende Jobless Reincarnation: I Will Seriously Try If I Go To Another World anime (Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu).

Beskrivelse

En 34 år gammel jomfru NEET bliver smidt ud af sit hus efter at være gået konkurs. Beklagelig bliver hans liv endnu værre da han dør i en trafikulykke.

Han genfødes dog som Rudeus Greyrat i en anden verden fuld af sværd og magi. Som nyfødt benytter han denne lejlighed til at leve et liv uden at fortryde noget. For at gøre dette bruger han også viden fra sit tidligere liv.

Da han udvikler sine magiske færdigheder, møder han en lille pige, der er en magi-lærer og en smuk kvart-elver med grønt hår.

Vil han være i stand til at ændre sit liv fra bunden af ​​i en ny verden?

Talentless Nana promo video og start info

Looseboy og Iori Furuyas manga Talentless Nana (Munou na Nana) bliver jo lavet til en TV anime serie, og er start datoen er nu blevet afsløret sammen med en trailer og et billede.

Anime serien begynder på japansk TV til oktober 2020 og er produceret af Studio Bridge. Der er ikke kommet yderligere detaljer indtil videre.

Talentless Nana promo video og start info
Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger, alt fra spil-personer over dæmon-jæger til en ægyptisk gud(inde).

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.