Ugens anime: Hanaukyo Maid Team – La Verite

24. marts 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Hvem kunne ikke indimellem ønske at arve et gigantisk hus med en endnu større hær af tjenestepiger parat til at opfylde alle ens ønsker? Det er hvad Hanaukyo Maid Team – La Verite handler om.

Taro har arvet fra sin onkels “forretning”, men det er ikke bare en lille sjat penge, lidt gamle møbler eller forfalden butik ligesom normale folk. Næ, han har arvet et helt imperium, med et kæmpe palads, flere penge end han kan nå at bruge og ikke mindst, en hær at tjenestepiger der kun lever for at opfylde hans ønsker.

For de fleste lyder det sikkert som paradis, men for Taro bliver det hurtigt for meget. Med så mange piger der bare vil opvarte ham, så bliver det hurtigt et problem, da han ikke bryder sig om at skuffe dem.
Men heldigvis, i et kaos af piger, så er der Mariel, som er tjenestepigen over alle tjenestepiger og for Taro er den eneste oase i hans travle dag…

Læs hele anmeldelsen