Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Stadig problemer med siden

Som folk nok har bemærket er der stadig problemer med hjemmesiden, så meget at den var helt nede i går. I de sidste dage har jeg haft den ovre på en test-server, men da en af de andre brugere crashede den server helt i går er AnimeGuiden nu tilbage på den oprindelige server. Jeg er ved at have kredset ind hvor de angriber siden og arbejder på at finde ud af hvordan jeg kan løse problemet.

Jeg har dog næsten glemt at opdatere siden i kampen om at løse problemet, hvilket jeg beklager. I det mindste er det en ret nyheds-død periode men jeg vil nu fokusere mere på at få indhold op og så må debugging være ved siden af – siden kører trods alt rimeligt, bare ikke perfekt.

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X