Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Så burde problemerne med hjemmesiden være ovre

Som nogen måske har bemærket var hjemmesiden kort nede i eftermiddags. Det skyldes at jeg sammen med en ekspert gennemgik opsætningen af serveren og ændrede nogle ting, så den er markant kraftigere nu og ikke burde være så følsom for angreb fremover heller. Jeg håber at dette er sidste gang jeg skal tænke sådan på selve driften af siden i nogen tid og kan koncentrere mig om at få lagt mest og bedst muligt indhold op – og forbedre sidde områder så I også der får den bedst mulige danske side om anime, manga og moderne japansk kultur.

Nu siden kører håber jeg at jeg kan få samlet flere skribenter, folk der brænder for at dele info og nyheder om moderne japansk kultur med andre, så hvis du har lyst til at være en del af holdet må du endelig kontakte mig eller i hvert fald skrive en kommentar herunder så jeg kan kontakte dig på den angivne mail (ikke synlig for almindelige brugere).

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X