Ugens band: fhána

Ugens band: fhána

29. april 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

fhána er en japansk kvartet der består af towana (sang), Junichi Sato (lyd producer), yuxuki waga (guitarist) og kevin mitsunaga (tromme programmering/lyd editor). De blev bemærket med “Qué Será Será,”, slut-sangen til TV anime serien “Uchouten Kazoku”.

Ugens band: fhána

fhánas sange har også været åbninger til TV anime serierne “Gingitsune” (begyndte oprindeligt på japansk TV i oktober 2013), “Witch Craft Works(begyndte oprindeligt på japansk TV i januar 2014) og “Bokura wa Minna Kawaiso” (begyndte oprindeligt på japansk TV i april 2014). Det er første gang at en debut gruppe bliver valgt til at blive brugt på TV fire gange i træk. Sammen med animationens atmosfære har deres værker også tiltrukket sig opmærksomhed fra ikke-animations fans.


“tiny lamp” (Gingitsune åbning)


fhána blev valgt som en af iTunes Japans “Nye Kunstnere 2014,” en årlig udvælgelse af nye kunstnere der forventes at blive stjerner dette år. De har fået opmærksomhed for deltagelse i events som et års jubilæet for Genron Café — produceret af forfatteren og filosoffen Hiroki Azuma.


“Qué Será Será” (Uchouten Kazoku slutsang)


“divine intervention” (Witch Craft Works OP)


Links

Kilde Moetron