Nu kan du bestille hovedpersonen fra den klassiske anime, Revolutionary Girl Utena. Figuren af Utena er lavet af Mega House, og forestiller hende i hendes ikoniske skole uniform.

Utenas hår er lavet af gennemsigtigt resin og malet med en flot lyserød med perleglans. Resten af hendes outfit er malet i en blanding at matte, metallisk og perle farver. Utenas sværd er flot detaljeret og det samme er hendes rose ring. Hun står oppe på tæerne i en kampstilling og er klar til duel.

Figuren er som sådan meget flot, men jeg har alligevel et problem med malingen. Det er svært for mig at sætte fingeren på problemet, men jeg syntes at malingen virker lidt ujævn. Den er ikke så pæn som jeg har set på andre figurer fra Mega House.

Det sagt så er der virkelig ikke mange figurer fra denne dejlige klassiske serie. Og denne figur er faktisk meget fint lavet. Så hvis du er fan af Revolutionary Girl Utena så er denne figur et kig værd.

Utena udkommer til september 2014 og ligger på omkring 688kr og kan bl.a. bestilles hos J-list

Kategoriseret i:

Tagged i: