Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Frieren anime trailer
Frieren anime trailer

Anime

Frieren anime illustration og info

Den 29. september begynder Frieren animeen med en special i filmlængde.

Her er endnu en Frieren: Beyond Journey’s End TV-anime nøgle illustration. MADHOUSE animerer serien, der begynder med en 2-timers special den 29. september

Frieren anime illustration og info

Tv-serien bliver til i animationsstudiet Madhouse under ledelse af Keiichiro Saito (Bocchi the Rock!). Tomohiro Suzuki (One-Punch Man) er ansvarlig for manuskripterne, mens Reiko Nagasawa (takt op. Destiny) vil lave karakterdesigns Evan Call (Violet Evergarden) er hyret til baggrundsmusikken.

Trailer

Beskrivelse

Magikeren Frieren besejrede Dæmonkongen sammen med helten Himmels gruppe efter en 10-årig mission. Freden blev genoprettet i riget. Fordi hun er en elver, er hun i stand til at leve over tusind år. Hun lover Himmel og de andre, at hun vil komme tilbage for at se dem og begiver sig så ud på en rejse alene.

Halvtreds år senere tager Frieren for at besøge Himmel og de andre. Hun forblev uændret, men Himmel og de andre er blevet ældre og kun lidt af deres liv er tilbage. Senere bliver hun vidne til Himmels død.

Frieren er ked af hendes ønske om at have brugt mere tid på at lære folk at kende.

Med den fortrydelse i sit hjerte tager hun så på en rejse for at gøre netop det. På sin rejse møder hun mange mennesker, og der venter hende mange begivenheder.

Tidligere illustrationer

Kilde

LiveChart.me

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...