Den officielle hjemmeside for Gundam Build Fighters Try viser en reklame video for den kommende serie, men den kan også ses herunder.

Gundam Build Fighters Try laves ligesom alt andet Gundam af studio Sunrise. Den begynder på japansk TV den 8 oktober på TV Tokyo (18:00 JST).

Gundam Build Fighters Try trailer

Beskrivelse

Historien i Gundam Build Fighters Try foregår 7 år efter afslutningen af ​​den 1. serie, da Iori Sei og Reiji vandt 7. Gunpla Battle Verdens Mesterskaber. Nu har Seiho Akademis Gunpla Battle Club kun ét medlem, Hoshino Fumina, der er en tredje klasses elev i junior high. Som præsident for klubben hun har brug for to flere medlemmer til at deltage i de kommende All-Japan Gunpla Battle Championships. En dag hun møder en udvekslings studerende ved navn Kamiki Sekai, der har rejst rundt til Kenpo træning med sin herre. Sammen med en ung Gunpla bygger Kousaka Yuuma begynder deres udfordrende Gunpla slag.

Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,