Indimellem kommer der figurer der er udmærkede men som man virkeligt bemærker på grund af andre faktorer som f.eks. størrelse, denne fra Griffon Enterprise af Kirino Kousaka fra Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii wake ga nai (oftest kaldet Oreimo) er en af disse da figuren er 1/1.2 skala. Det sidste billede illustrer hvor stort dette egentlig er.

Kirino har taget en pink stribet bikini og katteører på, men i sand ecchi maner er sløjfen i den ene side gået op og hendes bikini-bund ved at falde ned. Det forklarer hvorfor hun holder hånden foran skridtet, men hvorfor smiler hun så samtidig så glad som om det var meningen?
Billederne herunder viser figuren anden bemærkelsesværdige feature: at brysterne er bløde og en smule squishy (men stadig faste selvfølgelig, så stor og gammel er hun jo ikke).

Farvelægningen af figuren er glimrende, der er rigtig flotte overgange i tonerne på hendes hud hvor den folder, men med den enorme størrelse er der selvfølgelig også plads til at farvelægge ordentligt. Håret kunne måske have haft lidt flere nuancer, men det er minimalt og ser stadig rigtig godt ud. Modelleringen er også ganske udmærket, omend brysterne lidt rigeligt push-up i forhold til at det er en bikini hun har på. Vi ser selvfølgelig bort fra at hun kun skulle være 14 men har en kropsbygning med ret mange veludviklede kurver.

Den gigantiske Kirino udkommer til april 2015 og kan forudbestilles hos AmiAmi til 1811kr (kraftigt nedsat forudbestillings pris, normal pris er 2199kr).

Kilde Kitakubu

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , ,