Aniplex Online Fest 2023 livestream-begivenheden afslørede flere medvirkende, en vigtig illustration, en reklame video, temasangkunstnere og premieren den 7. oktober for Butareba: The Story of a Man Turned into a Pig, tv-anime serien baseret Takuma Sakais Heat the Pig Liver (Buta no Liver wa Kanetsu Shiro) light novel serie.

Det nye cast inkluderer Mamiko Noto som Brace.

ASCA vil fremføre åbningstemasangen “Watashi ga Warau Riyū wa” (The Reason I Laugh Is), og Myuk vil fremføre den afsluttende temasang “Hitori Janai yo” (I’m Not Alone).

Butareba: The Story of a Man Turned into a Pig trailer
© 2023 逆井卓馬/KADOKAWA・アニプレックス・BS11

Animeen får premiere den 7. oktober på diverse japanske TV kanaler.

Folkene bag

Studio project No.9 animerer serien med Masayuki Takahashi som instruktør. Deko Akao skriver manuskripterne, Susumu Watanabe håndterer karakterdesign, og Kenichiro Suehiro og Mayuko samarbejder om at komponere musikken.

Roller

  • Yoshitsugu Matsuoka som Pig
  • Tomori Kusunoki som Jess
  • Miyu Tomita som Ceres
  • Kent Itō som Nott

Tidligere trailer

Butareba -The Story of a Man Turned into a Pig- trivia video

Baggrund

Butareba -The Story of a Man Turned into a Pig- er baseret på en isekai light-romanserie skrevet af Takuma Sakai og illustreret af Asagi Tohsaka kaldet Heat the Pig Liver (Buta no Liver wa Kanetsu Shiro). Light novels erien begyndte at udkomme i ASCII Media Works under deres Dengeki Bunko afdeling i marts 2020. En manga-adaption med kunst af Minami er blevet serieført i Seinen-mangamagasinet Dengeki Maoh siden august 2020.

Ældre illustration

Butareba The Story of a Man Turned into a Pig anime illustration og video
©2023 Takuma Sakai/KADOKAWA/Aniplex/BS11

Beskrivelse

Handlingen følger en utiltalende otaku, der reinkarnerer som en gris, efter at han besvimede, mens han spiste rå svinelever. I den nye verden møder han Jess, en pige, der kan læse tanker og acceptere ham som den han er, men hun planlægger at spise ham til sidst. Hun er dog i fare, og Pig er den eneste, der kan redde hende, mens han bruger sit nye færdighedssæt, som inkluderer en raffineret lugtesans.

Kilder

Kategoriseret i: