Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

The Asterisk War anime trailer
The Asterisk War anime trailer

Anime

The Asterisk War anime trailer

Poducer Shinichiro Kashiwada offentliggjorde for nogen tid siden at light novel serien Gakusen Toshi Asterisk -The Asterisk War- (学戦都市アスタリスク / Academy Battle City Asterisk), bliver lavet til en anime serie af studio A-1 Pictures. Action-fantasy serien får premiere på japansk TV til oktober 2015.

Gakusen Toshi Asterisk er oprindeligt en light novel serie af forfatteren Yuu Miyazaki og illustratoren okiura. Første bind udkom den 22 september 2012. Manga udgaven af Ningen begyndte i Comic Alive magasinet i januar 2013.

Beskrivelse

Akademi byen på vandet, “Rikka”. Byen, der også er kendt som ‘Asterisk’, er berømt som verdens største scene for integreret kamp underholdning. De unge drenge og piger der hører til de seks akademier opfylder deres ønsker og drømme med Shining Armaments i hænderne, kæmpende for at komme til tops — Amagiri Ayato er en af dem.

Ayato ankom til Rikka efter at blive inviteret af lederen af elevrådet på Seidoukan Akademi, Claudia, og lige derefter gjorde han Julis vred og måtte duellere med hende.

Den største akademi kamp underholdning begynder her!

Folkene bag

  • Original historie: Yuu Miyazaki
  • Original character designer: okiura
  • Generel instruktør: Manabu Ono
  • Instruktør: Kenji Seto
  • Character designer & animations instruktør: Tetsuya Kawakami
  • Musik: Rasmus Faber
  • Musik produktion: FlyingDog
  • Animations produktion: A-1 Pictures

Character designs

Kilde Moetron

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.