Ifølge den officielle hjemmeside bliver der lavet en TV anime udgave af Senri Akatsukis (forfatter) og Ayumu Kasugas (illustrator) action-fantasy light novel serie Saijaku Muhai no Bahamut (Undefeated Bahamut Chronicle). Det ny projekt styres af studio Lerche.

Den originale light novel serie begyndte at blive udgivet af GA Bunko den 12 august 2013. Det 6 bind udkommer den 15 juni 2015. Den alternative serie til light novelsne er mangaen af Itsuki Watanabe (forfatter) og Fumi Tadaura (illustrator), der først udkom den 1ste august 2014.

Beskrivelse (fra light novel bind 1)

Lux, der var en prins fra Imperiet der blev ødelagt for fem år siden på grund af oprøret, mødtes med prinsessen fra det ny Kongerige, Lizsharte, da han uheldigvis brød i pigernes sovesals badeværelse.

“……Hvor lang tid har du tænkt dig at stirre på min krop, dit fjooooools!”

De ældgamle våben der blev fundet i ruinerne, Drag-Ride. Lux, der tidligere blev kaldt den stærkeste Drag-Knight, var nu kendt som den “Svageste Uovervudne”, en Drag-Knight der  ikke angriber overhovedet. Efter duellen der blev startet af en udfordring fra Lizsharte, ender Lux med at gå ind i pige skolen der optræner Drag-Knights……!

Luxs historie hvor han er omgivet af noble piger fra akadmiet er i gang med at begynde.

Den “ultimative” akademi fantasy kamp hvor retten og magten krydser begynder nu!

Folkene bag

  • Instruktør: Masaomi Ando
  • Serie komposition: Yuko Kakihara
  • Character designer: Keiko Kurosawa
  • 3DCG produktion: Orange
  • Animations produktion: Lerche
  • Officiel hjemmeside
  • Officiel Twitter

Teaser billede

Saijaku Muhai no Bahamut TV anime på vej

Kilde Officiel hjemmeside
Kilde Moetron

Kategoriseret i: