Ifølge instruktøren af Final Fantasy VII, Nomura Tetsuya, vil den kommende FFVII Remake til PlayStation 4 have “dramatiske ændringer” i kamp systemet.

“Vi bringer dramatiske forandringer til Final Fantasy VII remake, så vi håber, at du vil se frem til yderligere oplysninger, som vi vil være i stand til at frigive, når den tid kommer,” fortalte Nomura til OPM UK.

“Og selvfølgelig, når det er sagt, ønsker vi at klarlægge: Vi kommer ikke til at ændre det til et skydespil eller noget lignende. Vi vil forsøge at bringe dramatiske forandringer, men vi ønsker at sikre at det er stadigert  genkendeligt.”

Nomura tilføjede at de ser på Final Fantasy VII: Advent Children for visuel reference og inspiration, men at ham og hans hold ikke planlæggger direkte at benytte 3D modelkerne fra Advent Children som de da de bruger et andet program.

Final Fantasy VII remak vil få ændret kamp-system

Jeg må indrømme at det giver mig lidt bange anelser, jeg frygter især at de ændrer materia systemet der i mine øjne var fint men som godt kan virke kluntet.

Kilde Gematsu
Kilde Kitakubu

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,