SNK har afsløret en ny meddelelse og karaktertrailer til Fatal Fury City of the Wolves, dets kommende nye kampspil i sin Fatal Fury/Garou-serie. Dette skete under SNK World Championship eventet i søndags.

Trailerne afslører de tilbagevendende karakterer Terry Bogard, Rock Howard, Tizoc, Hotaru Futaba, såvel som den nye karakter Preecha. De afslører også spillets tidlige udgivelsesdato i 2025, spillets engelske og japanske rollebesætning og forhåndsvisning af spillets nye mekanik.

Annoncerings trailer

Karakter trailer (engelsk)

Karakter trailer (japansk)

Om franchisen

Fatal Fury (kendt som Garō Densetsu i Japan) er en af SNKs mest ikoniske kampspilsfranchises og er oprindelsen til nogle af virksomhedens mest genkendelige karakterer, herunder Terry Bogard, Andy Bogard, Mai Shiranui, Blue Mary, Geese Howard og flere til.
Fatal Fury: King of Fighters debuterede i arkader i 1991, og den seneste del, Garou: Mark of the Wolves, debuterede i 1999. Så med 25 år på bagen er det på høje tid at der kommer et nyt indslag i serien!
SNK’s separate kampspilsfranchise The King of Fighters begyndte oprindeligt som en crossover-kampspil med SNK’s Fatal Fury and Art of Fighting franchises, og deres karakterer har været grundpiller i den langvarige serie indtil i dag.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,