Nej nej ikke som i krigsspillet, men som i anime’en Kuroko no Basket. Denne uges AMV kommer anbefalet af Maria som jeg gætter på måske godt kunne muligvis en lille smule være… en Kuroko no Basket fan 🙂
Billeder og musik passer godt sammen, og skaber en intens stemning i denne sports AMV.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Kategoriseret i:

Tagged i: