Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ugens amv: Counter-Strike
Ugens amv: Counter-Strike

Anbefaling

Ugens amv: Counter-Strike

Nej nej ikke som i krigsspillet, men som i anime’en Kuroko no Basket. Denne uges AMV kommer anbefalet af Maria som jeg gætter på måske godt kunne muligvis en lille smule være… en Kuroko no Basket fan 🙂
Billeder og musik passer godt sammen, og skaber en intens stemning i denne sports AMV.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Selv guder kan have penge problemer 😀 Bare spørg Yato fra Noragami!

Anime

Nu Solo Leveling snart får en anime, tænkte jeg at jeg ville dele den her fede AMV (eller MMV). Den er bedre end den...

Anime

Efter lang pause vender ugens AMV tilbage! Jeg håber på at dele en ny hver onsdag/torsdag 😀 Og fordi jeg lige har set at...

Anime

Ah Yuri on ice og musik fra midt 2000. Hvad kunne være bedre!!?