En af de jobs, som man ofte ser i anime men som ikke er nær så udbredt i virkeligheden, er tempel præstinde – miko på japansk. Dette hænger nok sammen med at ret megen anime har et overnaturligt strejf, og for japanerne er den største religion nu engang shinto så det overnaturlige hænger uløseligt sammen med templer. Og hvad repæsenterer templer bedre end præstinder i de typiske røde og hvide dragter?*

* Ikke at alle på listen bærer dette tøj, men mange gør indimellem.

Så hvem er din yndlings præstinde? Skriv endelig i kommentarerne om hvorfor du har stemt på netop hende.

Siden folk i et forum insisterede på at det jeg sagde med at mange muligheder resulterede i en mere rodet afstemning var mindre vigtigt end at have alt samlet én afstemning frem for spredt over flere afstemninger får I som et forsøg her en liste over hvis ikke alle så i hvert fald størstedelen af miko (præstinder) i anime, lad os se hvor mange der bliver skræmt væk af den lange liste.

Afstemningen er åben til på søndag den 27/11 ved midnat.

Tak til Anime-Planet for som altid at have gode lister over anime-personer.

Ugens afstemning: Yndlings anime præstinde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,