Så skete det endelig: Carlsen begynder igen at udgive manga på det danske marked. De vælger dog at lægge ud med en noget kontroversiel titel, men det virker til at de har gjort sig nogle tanke ifølge deres officielle udmelding:

Vi har altid lyttet til hvad læserne gerne ville have, og derfor stoppede vi også med at sælge manga på det danske marked for nogle år siden da folk var træt af det.
I de senere år er der dog en titel der er blevet talt om igen og igen blandt danske fans online i et omfang der overgår de hidtil mest populære titler som DragonBall og Naruto: den berømte Boku no Pico.

Vi ved at unge i dag elsker at skubbe grænser, også for seksualitet – bare se sagerne om unge der deler sex-videoer af vennerne – så derfor vil en titel som Pico med dens tema om sex med meget unge fyre – og med ældre mænd endda -passe godt ind i denne tidsånd.
Vi har dog valgt af denne grund at begrænse udgivelse af denne titel til Danmark, da vores Svenske broderfolk betegner den slags som børneporno.

Hvad mener I om denne udvikling? Er det virkelig hvad det danske manga marked har brug for og hvad vi som fans af manga vil forbindes med? Eller er det en fejl-læsning af hvad folk taler om af dimensioner?

Carlsen vender tilbage til det danske marked med kult-titel!

Kategoriseret i:

Tagged i: