Jeg har ikke skrevet om den kommende live action Fullmetal Alchemist: Hagene no Renkinjitsushi film her endnu, så det er vist ved at være på tide. Filmen er, ligesom anime serierne, baseret på Arakawa Hiromus manga af samme navn.

Holdet og skuespillerne, der arbejder på den kommende film, er i øjeblikket i Italien for at optage. Den italienske avis La Nazione tog nogle billeder. Et af billeder giver os vores første blik på Yamada Ryosuke som Edward Elric.

Holdet filmer i Italien indtil slutnigen af juli. Filmen er planlagt til at få premiere i de japanske biografer til vinter 2017.

Filmen vil have Yamada Ryosuke som Edward Elric, Honda Tsubasa som Winry Rockbell, Dean Fujioka som Roy Mustang, Kohinata Fumiyo som Hakuro, Sato Ryuta som Maes Hughes, Renbutsu Misako som Riza Hawkeye, Natsuna som Maria Ross, Harada Natsuki som Gracia Hughes, Oizumi Yo som Shou Tucker, Kunimura Jun som Doktor Marco, Matsuyuki Yasuko som Lyst, Hongou Kanata som Misundelse, Uchiyama Shinji som Grådighed, og Ishimaru Kenjiro som Fader Cornello.

Der er ingen information om hvem der vil spille Alphonse Elric, men rygterne siger at han vil blive lavet i CG. Nogle fans mener at Kugimiya Rie, der lagde stemme til ham anime-serien skal gentage sin rolle.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,