Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Den første Saint Young Men / Saint Oniisan live-action-film med titlen ~Holy Men vs Akuma Gundan~ (Holy Men vs Demon Army) får premiere i Japan den 20. december 2024. Den er instrueret af Yūichi Fukuda. Folkene bag teaser at “der er kæmpe robotter og actionscener” i filmen.

De tilbagevendende cast og personale fra Saint Oniisan mangaens tidligere live-action-serie-adaptioner inkluderer Ken’ichi Matsuyama (Promares Galo Thymos) som Jesus og Shōta Sometani (BELLEs Kamishin, Suzumes Minoru Okabe) som Buddha.

Personalet har udvalgt den 23. i hver måned som “Oniisan no Hi” (Young Men Day) som et ordspil på japansk udtale. Derfor vil de annoncere mere information om filmen den dag hver måned indtil filmens premiere.

Kilde

Aniradio+

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,