Det seneste nummer af Weekly Shounen Magazine fortæller at der er ved at blive lavet en anime adaptation af Ken Akamatsus (Love Hina, Magistar Negi Magi) seneste manga serie UQ Holder! Der kommer mere information på et senere tidspunkt.

Manga serien flytter desuden til  Bessatsu Shounen Magazine.

Beskrivelse

I de ti år siden verden blev opmærksom på eksistensen af magi, har verden gennemgået massive omvæltninger. Men en dreng ved navn Touta bor i afsondrethed i landlige by langt fra disse ændringer. Hans almindelige liv er fremhævet af hans magiske-brugende kvindelig lærer og hans støttende venner. Da hans rolige hverdag bliver forstyrret begiver han  sig ud på et unikt eventyr.

Scan af annonceringen

UQ Holder! anime på vej

Manga 1 forside

UQ Holder! anime på vej

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,