One Piece Manga skaber Eiichiro Oda: Historien er 65% færdigAndet nummer af  Dai One Piece Shimbun reklame materialet har trykt et interview med One Piece skaberen Eiichiro Oda i onsdags. I interviewet udtaler Oda at han har færdig-gjort omkring 65% af One Piece mangaen. Han tilføjer at han ikke vil kunne lave andre lange historier efter One Piece.

Oda udtalte i et tidliger nummer af One Piece Shimbun i 2012 at han vær færdig med omkring 60% af historien på det tidspunkt. 5% på fire år viser at historien går fremad, men det betyder stadig at der vil gå 28 år mere før at serien bliver endeligt færdig hvis den holder det tempo. Det vil så også betyde at den ender på 126 bind. Det kunne være værre, der er langt længere manga serier end det.

Oda begyndt at udgive One Piece mangaen i Shueishas Weekly Shonen Jump magasin tilbage i 1997. Shueisha udgav mangaens 82 bind den 2 juli.
Serien blev lavet til en lang, stadig kørende TV anime serie af Toei Animation i 1999. Anime seriens 751 afsnit vises på Fuji TV senere i denne måned. Der er dog intet udmeldt om hvor lang tid anime serien vil fortsætte, men nok længere tid end mangaen hvis vi bruger den anden store shounen serie Naruto som eksempel.
Franchisen har også ledt til anime film, koncerter, video spil, romaner, figurer og en lang række andet materiale.

Selvom mangaen vil fortsætte mange år endnu er det stadig underligt at få bekræftet at skaberen regner med at den slutter en dag. Jeg håber dog at han hæver tempoet så der ikke går tre årtier mere

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,