“Kom Rensouhou-chan, lad os gå sammen!”

Fra det populære browser spil “Kantai Collection -Kan Colle-” kommer en 1 / 7 skala figur af den første Shimakaze klasse skib, Shimakaze! Hun er blevet stillet holdende et pusterum, mens hun sidder på toppen af en stor Rensouhou-chan sammen med yderligere to Rensouhou-chans omkring hende til at skabe en komplet scene som fans kan nyde i deres samling!

Hver af Rensouhou-chan figurerne er modelleret med unikke positurer og udtryk for virkelig at bringe figuren til live. Shimakaze selv er i en temmelig afslappet positur, som hun sidder på Rensouhou-chan med et sødt udtryk på ansigtet! Vær sikker på at tilføje hende til din samling!

“Kantai Collection -Kan Colle- Shimakaze” 1/7 skala tal modelleret af Patton, malet af Sakura og er 22cm høj. Hun er planlagt til udgivelse til august 2017 til en vejledende pris på ¥14.904, men AmiAmi tager kun ¥11.530. Du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i: