Decemberudgaven af Square Enix’ Monthly Shonen Ganganmagasin afslørede fredag at Hiromu Arakawas nye manga har titlen Yomi no Tsugai (The Hinge of the Underworld), og den vil blive lanceret i magasinets næste nummer den 10. december.

Magasinet afslørede i juli at Arakawa snart lancerede en ny manga.

Hiromu Arakawas er primært kendt for den ikoniske, fantasy manga Fullmetal Alchemist men har senere lavet landbrugsskole historien Silver Spoon.

Beskrivelse

Den ny manga handler om Yuru, en dreng, der bor i en fjerntliggende bjerglandsby, hvor han bruger sin tid på at jage fugle og være ét med naturen. Men en dag bliver Yurus yngre tvillingesøster Asa kaldet til at afsone i fængslet i hjertet af landsbyen, og hendes pligt begrænser hende også der. Yuru optrævler langsomt det unaturlige mysterium, der er gemt under hans stille landsby.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,