Hatsune Miku i hendes futuristiske Orange Blossom outfit!

Fra SEGA rytme spil “Hatsune Miku -Project Diva- 2nd” kommer en 1/7 skala figur af Hatsune Miku klædt i Orange Blossom modulet! Det unikke udseende af lyst orange og blåt tøj er blevet fuldstændig genskabt med brug af perle maling.

Figuren er modelleret af Grizzry Panda (elsker r’et) kendt for modelleringer med en skarp kant, der passer perfekt til det futuristiske design af Orange Blossom tøjet. Føj den unikke Miku til din samling og nyde alle detaljer af kunstværket, når du vil!

“Hatsune Miku -Project DIVA- 2nd – Hatsune Miku Orange Blossom Ver.” 1/7 skala figuren er baseret på et modul, designet af Nidy-2D og farvlagt af Hiroyuki Hirose (Decomas Lab). Hun er planlagt til udgivelse omkring nu af MAX Factory til en vejledende pris på 17.280 ¥. AmiAmi tager dog kun ¥ 13.370, men du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i: