Kadokawa afslørede en ny teaser-trailer, illustration, roller og premieredato i 2024 for tv-anime-adaptionen af Kei Sazanes Kami wa Game ni Ueteiru (God’s Game We Play eller direkte oversat God is Hungry for Games) light novel serie fredag.

Nobunaga Shimazaki skal spille Fay, mens Akari Kitō skal spille Leoleshea.

Tatsuya Shiraishi (instruktør af episoder til Overlord II, Overlord III) instruerer animeen hos LIDEN FILMS (Call of the Night, Hanebado!). NTL står for seriens manuskripter. Yoshihiro Watanabe fra Frontier One er karakterdesigneren, og Gin fra Busted Rose komponerer musikken hos Pony Canyon.

God's Game We Play anime trailer
©2024 細音啓,智瀬といろ/KADOKAWA/神飢え製作委員会

Beskrivelse

Når guderne keder sig, beslutter de sig for at krydre deres evige eksistens ved at udfordre alle deltagere i en ultimativ kamp på forstand!
Selvfølgelig er disse guddomme lunefulde, uretfærdige og uforståelige på de bedste tider, så at vinde er praktisk talt umuligt for en ren dødelig. Alligevel bliver tingene sikkert interessant, når en tidligere gudinde og en genial menneskedreng slår sig sammen i et forsøg på at vinde spillet for at afslutte alle spil!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,