Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Blog om månedens manga køb

Blog om månedens manga køb

Jeg deler normalt kun hvad jeg køber ind af ting på min “private” blog elauridsen.dk. men jeg tænkte det også var interessant for læsere af siden her at se at jeg rent faktisk går op i de ting AnimeGuiden handler om og ikke kun lægger nyheder op.

Dette indkøb bringer mig en hårlængde fra at eje 1200 mangaer, så jeg vil sige at jeg lægger ret meget værdi og ikke kun online tid i det.


Så kom vi (min kone og jeg) endelig forbi Gandalph igen, og der lå også lidt ting fra Amazon og ventede på os så jeg tog det med. Nu er der ikke “huller” i nogen serier jeg aktivt samler på.

Jeg er især glad for at jeg fik fat i Fudanjuku Story, den har jeg ledt efter i nogen tid, men måtte vente på de fik den hjem. Som alt andet Arina Tanemura har den tydeligvis solgt godt, således bemærkede jeg at Shinshi Doumei Cross også er kommet i en ny udgave med andre covers osv. dernede nu – men indholdet var det samme som den jeg har, så jeg holder mig i skindet ligesom jeg gjorde med genudgivelsen af Kamikaze Kaitou Jeanne, der ellers er en af mine yndlings serier.

Det jeg denne måned fik fat i er:

  • Blue Exorcist #17 [tysk]
  • Fairy Tail #47-50 [tysk]
  • Die Fudanjuku Story [tysk]
  • Die Monster Mädchen #6, 9-10 (Monster Musume) [tysk]
  • My Love Story (Oremonogatari) #2-4 [tysk]
  • Nisekoi #15-18 [tysk]
  • Pandora in the Crimson Shell Ghost Urn #4 [engelsk]
  • Spice & Wolf #13 [tysk]

Samlet er det 877kr for at sætte det at jeg ofte siger at mangaer på tysk er billige i perspektiv.

Blog om månedens manga køb

Men den blanding viser at der virkelig er en god spændvidde i min smag (og manga generelt).

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X