Her er en trailer for den kommende animerede Castlevania serie på Netflix. Den får premiere den 7 juli 2017, en meget velvalgt dato når man tænker på at den kan skrives 7/7/17 og 777 har en stor religiøs betydning i spillene.

Selvom serien er baseret på en japansk spil-serie er det teknisk set ikke en anime, da den produceres af Frederator Studios, kendt for Adventure Time og The Fairly Oddparents. Selvom de er kendt for mere børne-venlige serier skal vi dog ikke forvente at serien tones ned, da den skrives af Warren Ellis. Han er en kendt tegneserie forfatter der har skrevet bl.a. ting til X-Men og Iron Man: Extremis og hans originale serie RED, som filmen med Bruce Willis er baseret på.

Netflix har tilsyneladende store forventninger, da de allerede har annonceret to sæsoner. Det der kommer den 7 juli er dog “Castlevania: Season 1: Part 1″, hvilket tyder på at det kun er en del af første sæson vi får at se der.

Det er måske ikke anime, men Castlevania er en ikonisk japansk spil-serie, og folkene bag er absolut kompetente inden for animation og tegnede historier, så det skal nok blive interessant.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,