Den officielle hjemmeside for tv-anime serien om Sanrios Bosanimal karakterlinje annoncerede torsdag, at karakterlinjen inspirerer en live-action tv-serie, der vil debutere på Fuji TV’s FOD-streamingtjeneste til efteråret. Mone Kamishiraishi vil fortsætte med at lægge stemme til hovedpersonen Sakura.

De siger det er live action, men det jeg ser i traileren ser nu stadig meget animeret ud…

Karakterlinjen har inspireret en tv-anime, der havde premiere på Fuji TVs “Nonstop” programblok den 3. april, og som er i gang i øjeblikket. Bortset fra Kamishiraishi inkluderer animeens rollebesætning Atsumi Tanezaki som Ran og hiccorohee som Cathy.

Karakterlinjens navn er et spil med det japanske ord “bosa bosa”, som betyder både pjusket hår og at fordrive tiden. Karaktererne er dyr, der lever, som de er. Animeen fokuserer på kaninen Sakura, katten Cathys og hamsteren Rans hverdag. Sanrio debuterede karakterlinjen i 2021.

Isamu Ueno (PRECARIOUS WOMAN EXECUTIVE MISS BLACK GENERAL, I’m From Japan, Mrs. Warabi) instruerer animeen hos maroyaka og soket i samarbejde med ODDJOB Inc. Hiromu Kumamoto, Aya Satsuki og Chihiro Amano skriver manuskripterne.

Kilde

Kategoriseret i: