Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Sanrios Bosanimal karakterer får live-action serie
Sanrios Bosanimal karakterer får live-action serie

Film og TV

Sanrios Bosanimal karakterer får live-action serie

Sanrios ret ny Bosanimal franchise får endnu en serie.

Den officielle hjemmeside for tv-anime serien om Sanrios Bosanimal karakterlinje annoncerede torsdag, at karakterlinjen inspirerer en live-action tv-serie, der vil debutere på Fuji TV’s FOD-streamingtjeneste til efteråret. Mone Kamishiraishi vil fortsætte med at lægge stemme til hovedpersonen Sakura.

De siger det er live action, men det jeg ser i traileren ser nu stadig meget animeret ud…

Karakterlinjen har inspireret en tv-anime, der havde premiere på Fuji TVs “Nonstop” programblok den 3. april, og som er i gang i øjeblikket. Bortset fra Kamishiraishi inkluderer animeens rollebesætning Atsumi Tanezaki som Ran og hiccorohee som Cathy.

Karakterlinjens navn er et spil med det japanske ord “bosa bosa”, som betyder både pjusket hår og at fordrive tiden. Karaktererne er dyr, der lever, som de er. Animeen fokuserer på kaninen Sakura, katten Cathys og hamsteren Rans hverdag. Sanrio debuterede karakterlinjen i 2021.

Isamu Ueno (PRECARIOUS WOMAN EXECUTIVE MISS BLACK GENERAL, I’m From Japan, Mrs. Warabi) instruerer animeen hos maroyaka og soket i samarbejde med ODDJOB Inc. Hiromu Kumamoto, Aya Satsuki og Chihiro Amano skriver manuskripterne.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...