Her er en trailer for den kommende TV anime over Junpei Inuzukas Isekai Shokudō (Restaurant to Another World) light novel serie.

Serien begynder på TV Tokyo den 3. juli sent om aftenen kl. 01.35 (effektivt den 4. juli), før den kommer på AT-X og BS Japan.

Restaurant to Another World TV Anime Trailer

Beskrivelse

Historien handler om en restaurant kaldet “Yōshoku no Nekoya” (Western Cuisine Cat Restaurant), som ligger på den første kælder-etage i en bygning i et hjørne af et shoppingområde nær et kontorområde.
Mens det normalt serverer mad til lønmodtagere, er der en hemmelighed hos Nekoya. Hver lørdag, når butikken holder en fridag, er Nekoya fuld af “specielle kunder”.
For kontormedarbejderne er det et velkendt sted med kendte retter, men for disse lørdagskunder – “folk fra den verden” – er det intet andet end et køkken de aldrig set eller hørt om før.

Roller

Anime serien vil have Junichi Suwabe (Fate/stay nights Archer, Yuri!!! on Ices Victor) som restaurantens indehaver (i baggrunden på billedet) og Sumire Uesaka (Kan Colles Fubuki, Chaos; Childs Serika) som Aletta (til venste på billedet). Aletta er datter af et magisk væsen, der arbejder på restauranten en dag om ugen.
Saori Ōnishi lægger stemme til Kuro (til højre).
Kiyono Yasuno lægger stemme til skattejægeren Sarah.

Folkene bag

Masato Jinbo (Fate/Kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!, Chaos; Child) instruerer anime serien hos SILVER LINK, og overvåger også seriens scripts.
Takao Sano (Chitose Get You!!, Shomin Sample, Nurse Witch Komugi R) og Keiichi Sano (Heaven’s Memo Pad, Strike the Blood, Absolute Duo) tilpasser Katsumi Inamis originale karakterdesign til animation.

Sanger May’n og stemme skuespillerindenheden Wake Up, Girls! Samarbejder om åbningstemaet “One in a Billion” under den særlige samarbejdsenhed “Wake Up, May’n!”. Stemme skuespillerinde Kiyono Yasuno bidrager til den slut sangen.

Kilde

Kategoriseret i: