Anime sin premiere den 7. januar 2023 og tilpasser “Christmas Showdown” historien. Bandet Tuyu vil stå for den afsluttende sang “It might be painful, but I still love it.”

Crunchyroll viste første sæson af serien inklusiv dub, men anden sæson kommer på Disney+.

Illustration

Tokyo Revengers sæson 2 info
Tokyo Revengers ©Ken Wakui・KODANSHA/TOKYO REVENGERS Anime Production Committee

Beskrivelse

Takemichi Hanagaki finder ud af at hans daværende kæreste fra mellemskolen, Hinata Tachibana, blev myrdet af den berygtede Tokyo Manji bande. Takemichi begynder at overveje, hvordan livet, da han var sammen med Hinata, gik tabt og siger: hans lejlighed er lillebitte, han holder sig kun knapt oven vande med et dårligt job, og siden Hinata har han faktisk ikke haft nogen kæreste… kort sagt: hans liv er på det absolutte nulpunkt og han er en taber!

En dag efter denne dårlige nyhed bliver han skubbet af personnen og ud på togskinnerne ​​en fremmed. Selvom han hurtigt håndterer sin død, åbner han øjnene et øjeblik senere og indser, at han pludselig rejste ind i fortiden for 12 år siden! Nu beslutter han sig for at omskrive fremtiden og afholde sin kæreste Hinata fra hendes forfærdelige skæbne.

Trailer

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,