Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyhed: Tokyo Revengers sæson 2 info

Den specifikke startdato blev annonceret på den officielle Twitter konto for den anden sæson af Tokyo Revengers. Derudover blev musikerne bag den afsluttende sang annonceret.

Tokyo Revengers sæson 2 trailer og info
©Ken Wakui・KODANSHA/TOKYO REVENGERS Anime Production Committee

Anime sin premiere den 7. januar 2023 og tilpasser “Christmas Showdown” historien. Bandet Tuyu vil stå for den afsluttende sang “It might be painful, but I still love it.”

Crunchyroll viste første sæson af serien inklusiv dub, men anden sæson kommer på Disney+.

Illustration

Tokyo Revengers sæson 2 info
Tokyo Revengers ©Ken Wakui・KODANSHA/TOKYO REVENGERS Anime Production Committee

Beskrivelse

Takemichi Hanagaki finder ud af at hans daværende kæreste fra mellemskolen, Hinata Tachibana, blev myrdet af den berygtede Tokyo Manji bande. Takemichi begynder at overveje, hvordan livet, da han var sammen med Hinata, gik tabt og siger: hans lejlighed er lillebitte, han holder sig kun knapt oven vande med et dårligt job, og siden Hinata har han faktisk ikke haft nogen kæreste… kort sagt: hans liv er på det absolutte nulpunkt og han er en taber!

En dag efter denne dårlige nyhed bliver han skubbet af personnen og ud på togskinnerne ​​en fremmed. Selvom han hurtigt håndterer sin død, åbner han øjnene et øjeblik senere og indser, at han pludselig rejste ind i fortiden for 12 år siden! Nu beslutter han sig for at omskrive fremtiden og afholde sin kæreste Hinata fra hendes forfærdelige skæbne.

Trailer

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.