“Jeg vil vise dig, at der ikke er nogen sammenligning mellem os!”

Fra den populære “FULLMETAL ALCHEMIST” serien kommer en Nendoroid af Edward Elric! Han kommer med tre forskellige ansigtsplader, herunder hans standard smilende smil, et hårdt seriøst udtryk såvel som et vredt udtryk, der er perfekt til når nogen kalder ham kort!

Han har specielt artikulerede armdele, som gør det muligt at vise ham med sine hænder sammen i sin klassiske alkymi-position, og han kommer også komplet med dele til at vise sin automail højre arm afsløret sammen med dele for at skifte det ud med en klinge.

Han kommer også med alkymi effektdele, en vægdel bliver transmuteret ud af jorden og en særlig underkropsdel, der gør det muligt for ham at blive vist knælende. Nyd den søde Nendoroid Edward i din samling!

“Nendoroid – Fullmetal Alchemist: Edward Elric” er 10cm høj som alle nendoroider. Han er ligesom de fleste Nendoroider lavet af Good Smile Company. Han er skulptureret af toytec D.T.C, Chen Tian (Good Smile Shanghai) i samarbejde med Nendoron.
Nendoroid Edward Elric er planlagt til udgivelse til januar 2018. Hans anbefalede pris er 4.800 JPY. AmiAmi tager kun 3.880 JPY. Du kan nok finde ham andre steder billigere også.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,