Klar til at friste dig med sin fantastiske skønhed!

Fra SEGAs populære rytme spil “Hatsune Miku-Projekt DIVA-F 2nd” kommer en 1/7 skala figur af Megurine Luka iført hendes Temptation modul! Den sexede outfit bringer hendes forførende charme frem og er blevet bevaret i perfekt detalje af billedhuggeren Grizzry Panda!

Luka’s imponerende kurver, de omhyggelige detaljer på hendes outfit, strømmen af ​​hendes hår og den måde, fingeren inde i hendes strømpe strækker den ud, er blot nogle få af højdepunkterne, som figuren har at tilbyde! Hun kommer også med en udskiftelig ansigtsdel, der giver dig mulighed for at vise hende uden hendes maske. Sørg for at tilføje den charmerende Megurine Luka til dig samling og nyd hendes skønhed ved din side, når du vil!

“Hatsune Miku-Projektet DIVA-F 2. – Megurine Luka Temptation Ver.” 1/7 skala figur er ca 24cm høj. Hun er modelleret af Grizzry Panda og malet af Hajime Akimoto. Hun er planlagt til udgivelse til marts 2018 af MAX Factory. Hendes anbefalede pris er 13.800 JPY. AmiAmi tager dog kun 10.850 JPY. Du kan sikkert finde hende billigere andetsteds også.

Kategoriseret i: