Ugens manga: Katteni Kaizou

3. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Målet med “ugens …” er jo at sprede kendskabet til ting, så her er en virkeligt obskur manga: Katteni Kaizou. Den er ikke udkommer i vestlige lande mig bekendt, og dens meget underlige humor vil langt fra tiltale alle, men læs beskrivelsen (og eventuelt anmeldelsen) og bedøm om du vil give den chancen.


Kaizou Katsu er en ung mand, der er så dum at han tror på alt hvad han får at vide. Han har været sådan siden han faldt ned fra et legestativ som barn, noget hans bedste veninde Umi var skyld i men ingen ved.
En dag læser Kaizou om UFOer og er overbevist om at der er aliens om monstre omkring os. Da han går rundt på skolen bliver han  ramt af hovedet fra en tabt anatomi-dukke, som han tror er et monster, og han bliver bevidstløs. Han vågner i videnskabs-klubbens lokale, da de fandt ham, og han tror straks at de har lavet ham til en cyborg. Klubbens leder kan virkelig godt lide at drille folk, så hun gør hvad hun kan for at overbevise ham om at det er sandt, til Umis store irritation. Hun har nemlig svært at beskytte Kaizou mod sig selv da hun føler sig skyld i hans dumhed…

Læs min anmeldelse af mangaen