Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Vind biograf billetter til “In this Corner of the World”

Vind biograf billetter til "In this Corner of the World”

Vær blandt dem der får flest rigtige i denne quiz for at vinde et sæt biograf billetter til ”In This Corner of The World”

Der bliver trukket lod mellem dem med flest rigtige og som har liket Impact (distributøren) og AnimeGuidens sider på FaceBook om to billetter til premieren af On This Corner of The World” i Cinemax i København, Odense og Aarhus. Der er to vindere til København, en til Odense og en til Aarhus.
Se mere om filmen her. Den får premiere den 7 august.

Du kan kun stemme én gang i quizzen per IP-adresse.

[WpProQuiz 2]

Send et screenshot af det resultat du har fået (under quizzen vil der står hvor mange rigtige du her, se eksempel her – midt på kan man se hvor mange rigtige der er) via nedenstående formular. Det er underordnet hvordan du får billedet med (vi foreslår tjenester som Imgur), bare vi kan se det.
Husk at angive mail, du må også meget gerne angive telefon så vi kan ringe dig op hvis du ikke svarer hurtigt på mailen så vi kan sikre at vinderen får billetterne.
Like derefter FaceBook siderne for Impact (distributøren) og AnimeGuiden. Vi tjekker om dit navn passer til likes på siderne, så sørg for at angive det i formularen.

DEADLINE FOR QUIZZEN ER DEN 31 JULI 2017 KLOKKEN 23:59. Svar modtaget efter dette tidspunkt vil ikke blive taget med.

NOTE Konkurrencen er på ingen måde drevet, sponsoreret eller på anden måde støttet eller forbundet med FaceBook.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X