Netflix, Production I.G. og Studio Deen arbejder sammen med Vampire Weekend band vokalisten Ezra Koenig for en anime-agtig serie med titlen Neo Yokio.

Serien vil have højt profilerede skuespillere i stemmeroller, herunder Jaden Smith, Jude Law, Steve Buscemi og Susan Sarandon.

Serien bliver på 6 afsnit og får premiere den 22. september.

Beskrivelse

Velkommen til Neo Yokio, den største by i verden. Det er det mest folkerige bymiljø i Nordamerika, men dets prestige stammer ikke kun fra dets størrelse. Neo Yokio er en varieret labyrint af kulturel og arkitektonisk innovation i spidsen for global mode finansiering.

Alt dette er kold trøst for kærlighedssyge Kaz Kaan (Jaden Smith), det yngste medlem af en familie af ‘magistokrater’ – pinkhårede dæmondræbere, der engang befriede byen. I dag er hans dæmon-dræben knap mere end en sidevirksomhed koordineret af sin tante Agatha (Susan Sarandon) – Kaz selv ville hellere beskæftige sig med shopping, hockey og – selvfølgelig – at pase sit knuste hjerte.

Altid ved Kazas side er hans trofaste mecha-butler, Charles (Jude Law) og hans uadskillelige venner Lexy og Gottlieb (The Kid Mero og Desus Nice), som han navigerer i kompleksiteten af ​​livet i Neo Yokio og forsøger at forblive et skridt foran af hans ærke-rival, Neo Yokios nummer et ledige bachelor, Arcangelo Corelli (Jason Schwartzman).

Ting tager en mystisk drejning, da Kaz bliver trukket ind i den turbulente verden af ​​ex-fashion blogger Helena St. Tessero (Tavi Gevinson), der sætter en række begivenheder i gang, der tvinger ham til at stille spørgsmålstegn ved alt, hvad han ved om Neo Yokio.”

Kilde

Kategoriseret i: