Children of the Whales TV anime trailere

13. september 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Videoerne afslører den kommende Children of the Whales TV animes åbnings og afslutnings temasange, og fortæller at serien får premier den 8. oktober. Den bliver streamet i resten af verden på Netflix i 2018.

Den første video fremviser animeens slut temasang “Hashitairo” af rionos. De to sidste videoer viser animeens åbningsstema “Sono Mirai e” (til fremtiden) af singer-songwriteren RIRIKO.

Beskrivelse

Historien foregår i en verden, der er dækket af sand. En dreng ved navn Chakuro bor på det gigantiske fartøj Mudder Hval, der driver over sand havet. Chakuro og hans venner har aldrig set nogen fra omverdenen, og de bruger deres dage på at længes efter at udforske og lære om den. En dag støder et ødelagt skib pludseligt på land, og Chakura møder en pige derinde.

Billeder

Læs mere om serien på