Beskrivelse

Se anmeldelsen af første sæson her.

Sæson 2s historie forgår i året efter begivenhederne i sæson 1, og samfundet af tanuki forsøger stadig at vælge en trick magister. Yasaburos alt for alvorlige bror Yaichiro forsøger stadig at følge i sin fars fodspor og påtage sig rollen. Men Yasaburo er ikke tilfreds med at bare have gang i en ting af gangen, så han blander sig i tengu og menneskelige anliggender, og begivenhederne ryger mere og mere ude af kontrol.

Anmeldelse

Sæson følger stilen fra første sæson med primært at følge Yasaburo og hans eventyr, hvor han oplever problemer og ondskab, tilbyder rådgivning og generelt opsøger problemer for at få det sjovt.
Når det er sagt, har sæson 2 besluttet, at det var tid for en række af de personerne at vokse op, så der er langt mere fokus på romantik og forhold uden for familien end i den foregående sæson. Der er også et par ret mørke øjeblikke, hvor både begær og død spiller kraftigt ind.

Seriens animation er ret unik og matcher seriens specielle, kunstneriske stil. Alle sider af det grafiske er farverig og dynamisk.

Lydsporet svarer også til seriens unikke stemning.

Atmosfæren er altid svært at beskrive, men kombinationen af billederne, musik og fremragende skrivning giver denne anime en stemning, der noget for sig selv og mere rolig og blød selv når alt falder fra hindanden. Selv de største spændingsmomenter håndteres på en afmålt, rolig måde.

Bedømmelse

Derved vil anden sæson ligesom den første ikke tiltale dem der skal have action som en knytnæve i ansigtet, men hvis man vil have en farverig historie der udfolder sig på en absolut ikke snorlige måde er serien perfekt.
Plus man ser noget af den fascinerende by Kyoto der om nogen hænger fast i de gamle traditioner og bygninger men med en moderne twist. Dette er den perfekte grobund for serien, der netop tager de væsener og skikke fra de gamle myter og putter dem i en moderne kontekst.

Bør du se den

Hvis du aldrig har set The Eccentric Family så begynd ikke med sæson 2. Det forudsætter en forståelse af begivenhederne i sæson 1, og forholdet mellem de fleste personer er allerede forudbestemt og antaget viden. Når det er sagt er det en anime der absolut er værd at se, da den er lidt sjov med en masse drama smidt ind og den er helt sikkert anderledes end de fleste andre serier derude.

Billeder

Kategoriseret i: