Køb billetter her:

København

Odense

Aarhus

 

Opsummering

VIL KRIGEN NOGENSINDE ENDE?

Drengen ville beskytte pigen. Det var hans tanke. Ti år efter Hellige Gral-Krigen – et slag, som blev kæmpet af herrer og tjenere om den ønske-opfyldende beholder, Den Hellige Gral – bryder en ny krig ud i Fuyuki City.

Shirou Emiya, Kiritsugu Emiyas adoptivsøn og en deltager i den forrige Hellige Gral-Krig, beslutter sig for at kæmpe og dermed udføre Kiritsugus sidste ønske.

En ung pige ved Shirous side er forelsket i ham: Sakura Matou. Hver morgen tager hun hen til Shirous hus for at lave morgen- og aftensmad til ham og bringer dermed noget ømhed ind i en drengs liv, en dreng, som er fuldstændig alene i verden. Men da først Hellige Gral-Krigen bryder ud, sker der et skifte i Fuyuki City. Mord finder sted overalt i byen, og stemningen bliver dyster.

Shirou beslutter sig for at holde Sakura beskyttet i sit hjem. Sammen med Saber, som er Tjeneren han hidkalder, allierer Shirou sig med magikeren Rin Tohsaka og kaster sig ind i Hellige Gral-Krigen. Men kampen går ikke efter planen, da hemmelige operationer udført af usete kræfter bliver sat i spil …

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,