Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Dagens anbefaling 14 juni 2021: Ah! My Goddess TV

Dagens anbefaling 14 juni 2021: Ah! My Goddess TV

Vi lægger ugen ud med en guddommelig serie, eller i hvert fald en der i mange år var en franchise alle kendte men som i dag er gået ret meget i glemmebogen virker det til. Det er synd, for selvom mangaen bliver noget langtrukken er den stadig god i store dele, og selvom anime TV serien (og filmen) langt fra adapterer alt har den stadig en fin historie som man kan tage som springbræt til mangaen hvis man vil have mere.

Trailer

Beskrivelse

Keiichi er en motorsports fikseret studerende, der aldrig rigtigt har haft det store held med piger. En aften hvor han sidder i sit kollegium værelse kommer der en underlig klædt, men ganske attraktiv, pige ud af spejlet. Hun introducerer sig som gudinden Belldandy og fortæller Keiichi at hun vil give ham et ønske. Siden han er lettere overrasket over hendes opdukken, og regner med at det er en spøg, så ønsker han at Belldandy skal blive hos ham altid. Og med et sus af guddommelig energi bliver hans ønske opfyldt og skæbnes store tandhjul begynder rette sig ind efter det.

Således ender vores unge hovedperson med en smuk gudinde ved sin side, men allerede med det samme opstår der problemer. Så som at man ikke må have piger på besøg i kollegiet. Men ønskets kraft lader dem ikke blive separeret så let og få minutter senere er Keeichi smidt ud af derfra.

Det lykkedes dog ham og Belldandy at søge husly i et tempel og ender med at få det helt for dem selv da den lokale munk drager væk. Men der er mange andre problemer forude, blandt andet at introducere Belldandy til universitetet og selv om de starter med at være alene i templet, så bliver der hurtigt lavet om på det da først Urd, Belldandy ene søster flytter ind og senere følges af Skuld, Belldandy anden søster. Så i løber af kort tid er Keiichi gået fra en næsten eneboer tilværelse, til at være del af en lille, men meget magisk familie, noget der langt fra forløber uden gnidninger.

Galleri

Gammel anmeldelse

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X