“Lyrical Party VI” eventet annoncerede at Magical Girl Lyrical Nanoha Detonation anime filmen får premiere i Japan den 19. oktober. Animeens officielle hjemmeside er også blevet opdateret med en historie introduktion og character designs:

Magical Girl Lyrical Nanoha Detonation film designs, 19 oktober premiere og anden info

Deltagende biografer vil begynde at sælge den anden serie af forhåndsbilletter til filmen med en klar mappe. Både billetten og den klare mappe har et nyt billede:

Magical Girl Lyrical Nanoha Detonation film designs, 19 oktober premiere og anden info

Staff

Masaki Tsuzuki, skaberen af franchisen og scriptwriter, krediteres med det oprindelige arbejde, og også skrevet scripts til begge film.

Takayuki Hamana (The Prince of Tennis, Library War, Appleseed XIII) instruede den første film hos Seven Arcs Pictures, og begge vender tilbage til den anden film,

Kana Hashidate (Dog Days) tegnede character designs og Shochiku distribuerer filmene.

Filmen vil have tema sangen “Invisible Heat” sunget af Nana Mizuki som hørt i videoen ovenfor.

Synopsis

I historien forbliver et par forskere bag på deres døende planet, Eltoria, med deres to døtre Amitie og Kyrie i håb om at finde en måde at genoplive planeten på. Men da manden Grants bliver syg, ser det ud til, at deres drøm om at genoplive planeten vil dø. I modsætning til sin ældre søsters ønsker drager Kyrie af sted med sin barndomsveninde Iris for at søge hjælp fra en fjern alternativ verden. De ankommer i Japan på Jorden for at søge nøglen til deres planetens regenerering. Der møder de Nanoha Takamachi, Fate T. Harlaown og Hayate Yagami.

Webstedet antyder, at den nye film vil dykke ned i historien mellem Iris og Yuri og tragedien af Eltoria’s “Planet Reclamation Committee.”

Kilde

Kategoriseret i: