Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Ingen opdateringer i går pga til bryllup

Ingen opdateringer i går pga til bryllup

Der var ikke nogen opdateringer på siden her i går da jeg var til bryllup. En af de personer i det danske anime miljø, der har betyder mest for mig personligt og været aktiv i flere foreninger, blev gift. Hun og hendes nu mand skulle selvfølgelig fejres på behørig vis, så kom siden her i anden række.

Endnu en gang tillykke til det glade par, I ved hvem I er, alt god fremover herfra!


Dette understreger dog også hvor meget siden her er et én-mands projekt, så jeg vil misbruge lejligheden til endnu en gang at bede folk, der interesserer sig i at dele nyt om alt det spænende inden for moderne japanske kultur, om at henvende sig og bidrage til  siden. AnimeGuiden har aldrig kun været min, alle er velkomne!

 

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Blog

Så virker kalenderen på siden igen efter lidt over en måneds nedetid. Den er opdateret med de events jeg kender til men send endelig...

Blog

Siden jeg sidst skrev om køb i foråret har jeg fået købt en del flere mangaer, 24 bøger for at være præcis.

Blog

Jeg har været nogle dage på ferie, så siden blev ikke opdateret, men nu er jeg tilbage så der kommet nyt igen. Har samlet...