Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Ingen opdateringer i går pga til bryllup

Ingen opdateringer i går pga til bryllup

Der var ikke nogen opdateringer på siden her i går da jeg var til bryllup. En af de personer i det danske anime miljø, der har betyder mest for mig personligt og været aktiv i flere foreninger, blev gift. Hun og hendes nu mand skulle selvfølgelig fejres på behørig vis, så kom siden her i anden række.

Endnu en gang tillykke til det glade par, I ved hvem I er, alt god fremover herfra!


Dette understreger dog også hvor meget siden her er et én-mands projekt, så jeg vil misbruge lejligheden til endnu en gang at bede folk, der interesserer sig i at dele nyt om alt det spænende inden for moderne japanske kultur, om at henvende sig og bidrage til  siden. AnimeGuiden har aldrig kun været min, alle er velkomne!

 

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X