Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Ingen opdateringer i går pga til bryllup

Ingen opdateringer i går pga til bryllup

Der var ikke nogen opdateringer på siden her i går da jeg var til bryllup. En af de personer i det danske anime miljø, der har betyder mest for mig personligt og været aktiv i flere foreninger, blev gift. Hun og hendes nu mand skulle selvfølgelig fejres på behørig vis, så kom siden her i anden række.

Endnu en gang tillykke til det glade par, I ved hvem I er, alt god fremover herfra!


Dette understreger dog også hvor meget siden her er et én-mands projekt, så jeg vil misbruge lejligheden til endnu en gang at bede folk, der interesserer sig i at dele nyt om alt det spænende inden for moderne japanske kultur, om at henvende sig og bidrage til  siden. AnimeGuiden har aldrig kun været min, alle er velkomne!

 

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Jeg har været syg den seneste tid med fire dage med over 38 i temperatur, så jeg har ikke haft energi til siden her...

Blog

Jeg var for tidligt ude med at proklamere mig rask, jeg har stadig dårlig mave og nu har det spredt sig til hele familien....

Blog

Syg

Jeg har desværre været så syg de sidste dage at jeg ikke har haft overskud til at få lagt ting op her, men nu...

Blog

あけましておめでとう/ Godt nytår!