Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Siden er kommet på den ny server! Så derfor snart nyt indhold igen!

Siden er kommet på den ny server! Så derfor ny indhold igen!

Så er AnimeGuiden flyttet til en ny server! Eller måske kan man sige gammel, for det er hvor den var for et par år siden men med en markant bedre plan og ydelse end dengang.

Så hvis du har undret dig over at der ikke kom nyt på siden de sidste dage har du her forklaringen, jeg ville ikke lægge nyt op der risikerede ikke at komme med over.

Det bringer mig til en smule info om driften af siden: Som det er fremover vil det koste mig omkring 4500kr om året at drive siden i server omkostninger, licenser til essentiel software etc.
Det er derfor jeg regner med at se på at få en Patroen op i den nærmeste fremtid, for selvom jeg har et fint job og råd til at gå så meget op i at dele nyheder og info om anime med folk (ellers gjorde jeg det ikke) så kan jeg ikke komme uden om at det er mange penge for noget der ikke giver mig andet end arbejde. Så jeg håber på at folk der værdsætter siden her vil være med til at dele denne byrde!

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X