Fra foreningens hjemmeside:

Vi ser den meget rørende og yderst relevante film A Silent Voice denne fredag.

Beskrivelse

Drengen Shouya Ishida synes hans nye klassekammerat, en døv udvekslings studerende ved navn Shouko Nishimiya, er underlig og udvælger hende som mål for sit drilleri og mobning. Dag efter dag generer Shouya hende, uvidende om konsekvenserne af hans tankeløse handlinger. Han forstår først den smerte, han har påført hende, den dag hvor hans mobning kulminerer i at hun forlader skolen, og hans klassekammerater begynder at undgå og chikanere ham når de får chancen i stedet.
Fem år senere er Shouya en enspænder i tredje år i gymnasiet og fast besluttet på at rette sine fejltagelser da han møder Shouko igen. Således begynder historien om en ung mands vej til forløsning.

Om dagen

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter). Filmen sættes på omkring klokken 19 – ikke før!

NOTE: Vi er IKKE på Ungdomshuset denne fredag men låner lokaler på UCL Seebladsgade 1, 5000 Odense C. 
Kig efter skiltet med AIOdenses logo og andet blikfang for at finde den rette indgang!
I kan ikke komme ind i bygningen på anden vis end ved at ringe til foreningens telefon (52 70 10 65) eller Erik (31 22 44 37) medmindre i er ansat eller studerende på UCL.
Det er lige på den anden side af banegården, det tager 10 min at gå til centrum så det er ikke svært at hente mad.

Der er modsat Ungdomshuset mange p-pladser, hvor I dog lige skal registrere jer men det hjælper jeg (Erik) med og jeres cykler kan holde overdækket.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,