Kojima versionen af reklamen kan ses ovenfor, Satou versionen kan ses herunder.

https://youtu.be/DeOVCK2qFeE
Why the hell are you here, Teacher!? anime 2 promo videoer

Soborous Why the hell are you here, Teacher!? (Nande Koko ni Sensei ga!?) manga kommer som en TV anime serie til april 2019.

Hiraku Kaneko (Tsuredure Children, Valkyrie Drive: Mermaid, The Qwaser of Stigmata) er hovedinstruktør for anime serien hos Tear Studio (Lord of Vermilion: The Crimson King). Kazuhiko Tamura (Gunparade Orchestra, Kimi ga Nozomu Eien ~Next Season~, RIN-NE) adapterer character designs til animation.

Beskrivelse

Den 17-årige mandlige gymnasie-elev Ichirō har en kvindelig lærer Kojima-sensei, der er berømt for at være en “dæmon lærer”. Men foran Ichirō ser hun ud til at være air-headed og klodset, og han ender hele tiden i perverterede situationer med hende på steder som mændens badeværelse, i mændens badehus, i poolen, i skolens sygepleje og andre steder.

Læs mere

Kategoriseret i: