Forbind dig med os

Hej, hvad leder du efter?

Anmeldelse

Zima anmeldelse

Zima er egentlig en amerikansk alkoholisk læskedrik, men den sælges ikke i Europa (i hvert fald ikke vores nordlige del), så jeg så den første gang i Japan.

Drikken kom første gang på markedet i 1990erne, hvor den blev markedsført stort og så ikke solgte nok og forsvandt. Således hørte jeg om den gennem product placement i min yndlings amerikanske science fiction serie Babylon 5 og kendte dermed til den i mange år, så jeg blev glad da jeg endelig fandt den efter den nylige relancering i flere lande. Den er så allerede væk igen i USA, hvor den kunne købes 2017-2018, men i Japan er den i hvert fald stadig vidt udbredt i mange combinier og supermarkeder i 2019.

Der er som sagt en alkoholisk drik med samme alkohol-styrke som en pilsner – jeg husker den i Japan som 4% men kan se at den har haft lidt mere i USA.

Smagen er svær at beskrive, lidt limet men ikke kraftig eller sød i retning Sprite, så ikke som man kender fra alkohol sodavand. Lime smagen virker nok mest af alt inklusiv skal som vi kender det fra visse drinks, hvilket giver den en svagt bitter eftersmag.

Generelt er drikken lidt svag i smagen, men der er klart noget smag modsat de populære skinny bitch agtige drikke baseret på primært danskvand.
Det sidste aspekt er smagen er at dens tynde, limet-hed nærmest også smages “tør”, hvilket passer med aspektet nævnt ovenfor. Samlet er det en ret kompleks og unik smag.

Klik for at kommentere

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lignende

Mad

Den japanske chips-producent Koike-ya Inc. har lavet et One Hand brand med chips i en post og størrelse der kan spises med én hånd...

Anime

Den japanske anime nyheds-hjemmeside Anime! Anime! bad sine læsere om at stemme om hvilken anime karakter der ville være den bedste kone (waifu). Webstedet...

Manga og bøger

Oricon har udgivet deres halvårs bestseller-diagrammer for light novels. Listen dækker salg fra 20. november 2017 til 20. maj 2018. Der er ikke nogen store...

Annoncer
X