Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Rental Girlfriend anime teaser

Rental Girlfriend anime teaser

Til juli 2020 kommer der en TV anime serie baseret på Reiji Miyajimas I’d like to Borrow a Girlfriend (Kanojo, Okarishimasu) manga. Her er den første trailer.

Beskrivelse

Efter at blive dumpet af sin kæreste forsøger den følelsesmæssigt knuste universitetsstuderende Kazuya Kinoshita at fylde tomrummet i hans hjerte gennem en leje kæreste fra en mobilapp. Først ser Chizuru Mizuhara ud til at være den perfekte pige med alt, hvad han muligvis kunne bede om: flot udseende og en sød, omsorgsfuld personlighed.

Efter at have set blandede meninger om hendes profil efter deres første date og stadig plaget af hans tidligere forhold, mener Kazuya, at Chizuru bare leger med mænds hjerter og giver hende en negativ vurdering. Vred over at hendes klient ikke har respekt over for hende, afslører Chizuru sin sande natur: sassy og temperamentsfuld, det modsatte af Kazuyas første indtryk. I det øjeblik modtager Kazuya nyheden om sin bedstemors sammenbrud og bliver tvunget til at tage Chizuru med sig til hospitalet.

Selvom det viser sig at ikke være noget alvorligt, er hans bedstemor i ekstase over, at Kazuya endelig har fundet en seriøs kæreste, hvilket altid havde været hendes ønske. Ude af stand til at fortælle hende sandheden, tvinges Kazuya og Chizuru til et falskt forhold – de lader som om de virkelig er kærester.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X