Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Edens Zero bog 8

Edens Zero bog 8
© Hiro Mashima / Kodansha Ltd.

Da hun finder ud af, at Valkyrie, hendes elskede mentor, er død, er Homura rystet i sin kerne. Homura lover at hævne dette dødsfald og begiver sig ud – kun for at finde ud af, at den, der står bag mordet, er ingen ringere end hendes egen mor, Madame Kurenai. Nu er tiden kommet til, at arbejderdistriktet, Rebecca og Shiki, gør oprør mod Kurenais tyranniske regeringstid. Men lederen af Sun Jewel har magtfulde krigere under sin kommando, som meget snart kan overgå oprørerne… I disse urolige tider opstår en ny helt: Arsenalet.

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Vi får endnu en stor kamp, hvor Shiki får en chance for at vise hvor klassisk overlegen shounen helt han er, Rebecca kan samle tropperne og vise sig frem og vi får masser af fartstriber og tempo.

Mashima viser dog endnu en gang at han kan give det et science fiction drej selvom kampene føles meget magiske og dermed noget man har set før…

Edens Zero fortsætter hvor man slap efter syvende bog og man glider let videre gennem siderne og inden man ved det har man læst flere bind – for alle hans mangler og den berettigede kritik om hans enkle fortællinger så er Hiro Mashima en mester i at lave gode shounen historier.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Både figurer af stærke skurke, robotter og espere samt yakazua man kan blive hængt af (i hver fald ens tøj).

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.

Anime

Trailere for anime der kommer i 2023, fra robotter om vinteren over dæmoner, aliens og beskyttende fædre til kontor-kærlighed.

Anime

Lidt musik til aktuel anime og en kommende science fiction film samt en Netflix serie om æg. Vi bliver ved maden med Cola og...