En TV anime adaption af Asato Asatos sci-fi action light novel serie 86 blev annonceret under en livestream-begivenhed fejrende første års jubilæet for Kadokawas light novel anbefalings hjemmeside Kimirano.

Beskrivelse

Republikken San Magnolia.

I lang tid er dette land blevet belejret af sin nabo, det Giadiske imperium, der skabte en række ubemandede droner kaldet Legionen. Efter mange års omhyggelig forskning udviklede republikken endelig deres egne autonome droner og gjorde den ensidige kamp til en krig uden skader – eller i det mindste det er, hvad regeringen hævder.

I sandhed er der ikke noget som en blodløs krig. Udfor de befæstede mure, der beskytter de femogfirs republik territorier, ligger den “ikke-eksisterende” 86. Sektor. De unge mænd og kvinder i dette forladte land kaldes 86ere og fratages deres menneskelighed styrer de de “ubemandede” våben i kamp…

Shinn styrer det der sker i deling af unge 86ere, mens han er på slagmarken. Lena er en “kurator”, der kommanderer løsningen fra fjernkontrollen bagved ved hjælp af særlig kommunikation.

Afskedshistorien om disse tos alvorlige og triste kamp begynder!

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,